Regler på OB.se

 

#  Detta är en spelsida för många olika människor. Ha respekt för att människor kan ha en annan politisk, religiös eller kulturell bakgrund än dig själv.

 

#  Inga länkar till någon websida är tillåtet i chatten endast länkar som kan förknippas med onlinebandit är tillåtna.

 

#  Trakasserier, mobbning, påhopp och sextrakasserier av andra användare är förbjudet – är inte i heller könsord är tillåtet i chatten.

 

#  Vi förbehåller oss rätten att stoppa dom diskussioner som admin inte ser som lämpliga.

 

#  Onlinebanditen´s admin tar bort nick/profiler som är pornografiska, sexuella antydningar, är omoraliskt, rasistiskt, nedsättande eller ärekränkande

 

#  Tänk noga innan du lämnar ut personlig information till andra på sidan. Va rädd om dig, admins är inte ansvarig för dina val. Det är INTE tillåtet att lämna ut telefonnummer, adresser, eller e-postadresser i chatten.

 

#  Använd små bokstäver och korrekt interpunktion. Stora bokstäver används endast för att uttrycka ett ord i varje mening. Undvik spam (posta samma inlägg flera gånger). Ingen baklängesskrivning är tillåten, Inte upprepa en rad dussintals gånger i samma post. ("översvämning").

 

#  Genom användning av OB webcam ska det vara korrekt uppträdande.

 

#  Om ingen admin är närvarande eller är upptagen med annat, så kan klagomålet skickas via hemsidan eller på e-postadressen med dumpchat/print som anges längre ned på denna sida.

 

#  Profilbilderna ska vara lämpliga.

 

#  Onlinebanditen tar inte ansvar för förlust av data, rating, poäng, etc.

 

#  Admins har rätt att när som helst att banna de personer som admin anser bryter mot ovanstående regler och för andra saker oxå som är olämpliga..

 

#  Vid klagomål på någon admin/td eller på sidan kan skickas till obtshirt@hotmail.com...

 

#  Vill du rapportera en bandit som bryter mot reglerna, kan du ta en dumpchat/print och skicka detta till obtshirt@hotmail.com.

 

Poäng kommer enbart att ges till personer som spelar i turneringar. Vid ej tryckt klart eller utloggning blir där inga poäng.

 

#  Den viktigaste regeln är: HA KUL, OCH VA RÄDDA OM VARANDRA.

 

#  OB.se har inte någon skyldighet att informera om dessa regler till någon, innan han/hon är mutad eller bannad på grund av överträdelser av reglerna.

 

# Och sist men inte minst : HA KUL, OCH VA RÄDDA OM VARANDRA.

 

OB-teamet