Poäng på OnlineBandit

 

Det kommer inte att finnas någon fast turneringsplan (förutom morgon).

Däremot kommer det att finnas olika turneringar som ni kan regga er på. De körs utan TD och utan poäng.


 
De turnering som körs av TD blir det poäng på. Vilka poäng som gäller ser ni här nedan :)Vanliga tidsturneringar (inkl. Tvång av olika slag)

1-7 deltagare
10000-8000

8+ deltagare
10000-8000-6000

Om det är en turnering med mer än 1 runda eller 100 poäng (som i Spader och Poker) så läggs det på 4000 poäng på varje pris.Snabbisar/Hitta TD och andra småtourer så ligger poängen på mellan 6000 och 8000Makker/Partner
Spel till 1 - 14000-12000-10000

Spel till 2 eller mer - 28000-24000-20000

Partner spelas tillsammans med en annan. Ni spelar på samma bord och räcker en av er vinner så är ni vidare. Man kan söka partner själv eller med hjälp av ansvarig TD. Samma sak med makker men där spelar man på 2 olika bord så läggs poängen ihop 3p vid vinst 1p vid förlust. Har man frågor så hjälper gärna en td eller admin er :)

Det är tillåtet att få en ny partner/makker under tourens gång om ens kompis försvinner från OB. För det mesta så finns det alltid någon vänlig själ som ställer upp ;)

När det gäller omspelen i Makker så är det spel nr. 2 som gäller framöver. Det kan finnas undantag (om t.ex Trippel-Yatzy är spel nr. 2 så blir det bättre med ett snabbare spel i omspelet) Vilket spel det blir kommer TD'n att meddela när det är dags.*** Partner/Makker-tourer kommer att starta på utsatt tid så tänk på det innan du reggar dig om du hinner spela en tour innan.***


Morgontourer för de som är morgonpigga :) De tourerna ger poäng (samma poäng som i vanliga tourer, se ovan) även om de körs utan TD. De spel som gäller är:


08:45 - Ludo  
09:30 - Yatzy
10:15 - Färg-Yatzy


 

NattLudon är lite speciell, den körs utan TD men ger ändå poäng :)
12000-10000-8000-8000 är det som gäller.

 
Vid fel i turneringarna gjorda av td gäller det att vi försöker lösa sakerna så alla blir nöjda. Det kan bli att man får spela om sina matcher eller man blir kompenserad med poäng. Det får man se vad som är bäst från gång till gång.


Lycka till i spelen!


 
~o~o~o o~o~o~Bara de som fullföljer turneringarna får poäng! Man ska helst spela klart tourerna man har påbörjat. Men man får hoppa av för att spela annat men helst så slutför man det man har påbörjat ;)

 
~o~o~o o~o~o~Alla sporttävlingar räknas efter fulltid. Övertid/förlängningar eller straffar efter fulltid räknas ej in.

 
~o~o~o o~o~o~

 
Poäng som vunnits i tourer och tävlingar sätts in när TD har tid, vi har ingen gräns för när de ska vara insatta (bara alla poängen är insatta tills lottdragningen)

 
~o~o~o o~o~o~

 

 

 

 

Lotter på OnlineBandit

Lotterna hittar du på din framsida.

För varje 1000 poäng som du spelar ihop i multispelen, då har du 1 lott. Den sista dagen i varje månad används dessa lotterna i ett lotteri, där vi ger vinnarna fina priser!

1 Pris : 3 Månaders medlemskap

2 Pris : 2 Månaders medlemskap

3 Pris : 1 Månads medlemskap

Det finns även poäng vinster att vinna.

 Ibland lottar vi ut EXTRA vinster

 

 

VIKTIGT!

Lotteriet har dragning sista dagen varje månad, under kvällen. Håll ögonen öppna.

Efter dragningen så nollställs alla lotter och poäng.

Och lycka till nästa dragning!

Tack ni som har sponsrat priser denna månad !